Dusmanul Care Te Impiedica Sa-ti Atingi Adevaratul Potential


index

Te salut Liviu Voica aici, gazda TA. Dupa cum stim cu totii amanarea este cel mai mare dusman al unei vieti fericite si plina de realizari pe care ti-o doresti din suflet. Viata TA se scurge cu o asa mare rapiditate incat la un moment dat ajungi la concluzia ca nu ai putut lua cele mai bune decizii pentru TINE astfel incat sa te poti bucura de capodopera vietii TALE in ansamblul ei.

Oamenii in general au tendinta de a amana lucrurile

din prea multa comoditate si de aici reiese sintagma ,,las ca-i si maine o zi, am timp„. Da, este adevarat ca poti trage mata de coada s-o lungesti cat vrei TU, insa ai mare grija la cursul lucrurilor pentru ca se schimba de la o ora la alta.

Nu lasa pe maine ceea ce poti face astazi pentru ca circumstantele de maine vor fi altele si nu-ti va mai iesi la fel de bine ca azi. Evenimentele vietii TALE se succed repede unul dupa altul, insa timpul este masura tuturor lucrurilor, astfel ca nu trebuie sa lasi timpul sa devina propriul TAU dusman. Fa lucrurile la timpul potrivit pentru ca orice lucru are un anumit ciclu de viata si daca n-ai sa le faci la timpul potrivit, este cel mai probabil sa nu te mai intalnesti cu acel eveniment. Fa lucrurile la timpul potrivit, pentru ca TU esti motorul actiunilor TALE. Acum TU ai puterea de a decide pentru TINE.

In teorie exista multe cursuri de dezvoltare personala, insa nu toate ti se potrivesc tie astfel ca trebuie sa selectezi tot ceea ce crezi ca ti se potriveste mai bine pentru TINE si mergi inainte cu increderea ca sigur vei reusi ceea ce ti-ai propus sa realizezi.

Evita sa amani lucrurile in viata TA si nu renunta niciodata la idealurile TALE in viata. Amanarea este limba celor slabi.

Descopera ACUM campionul din TINE, spune ca poti si sigur vei reusi.

Te consideri o persona ordonata in ceea ce priveste stabilirea prioritatilor TALE, sau mai ai de lucrat la acest capitol?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s